Michelin-kok laver masterclass til Østers Finalen på Mors
Michelin-kokken Torsten Vildgaard fra Restaurant Studio og Lasse Askov fra I´m A Kombo , laver en eksklusiv workshop og masterclass i forbindelse med Østers Finalen i Nykøbing Mors (Skaldyrscentret)

Michelin-kok laver masterclass til Østers Finalen på Mors

Tolv personer får nu en helt unik mulighed for at få en oplevelse udover det sædvanlige, når Michelin-kokken Torsten Vildgaard fra Restaurant Studio og Lasse Askov fra I´m A Kombo – begge i København – laver en eksklusiv workshop og masterclass i forbindelse med Østers Finalen, der afvikles lørdag den 18. april 2019 i Danmarks Skaldyrshoved Nykøbing Mors.

Østers Skaldyrscentret i Nykøbing Mors

Danske kokke fra øverste hylde
Torsten Vildgaard har befundet sig i fronten af den danske gastronomiske top de seneste 15 år. Efter kun tre måneder i spidsen for Restaurant Studio i København, hvor han i dag slår sine folder, fik man sin første Michelin-stjerne på netop den restaurant. Forud for dette var Vildgaard kreativ dynamo i NOMA eventyret (1.0 og 2.0), og har dermed høstet flere Michelin-stjerner og international hæder end mange yngre danske kokke.

Skal lære at lave 3-4 retter med østers
På workshoppen i Nykøbing, skal Torsten og Lasse demonstrere og undervise i, hvordan man tilbereder (3-4) retter med østers og andre råvarer og ingredienser fra Limfjordens skatkammer, som man nyder hen ad vejen.

Her vil bæredygtighed spille en afgørende rolle, og de to kokke vil præsentere nye måder at fortolke de fantastiske lokale råvarer fra bla. Limfjorden. Lige netop koblingen til vores lokale natur er Torstens passion og drivkraft, både i hans relation til hjemstavnen Tingbjerg og der hvor han befinder sig – i dette tilfælde Limfjordslandet.

Workshoppen foregår på Nordic Food College i de helt nye lokaler og undervisningskøkkener, hvor der er plads til 12 personer ved hver sin station. Der er desuden storskærm med endnu bedre mulighed for at følge med. Hele seancen tager ca. fire timer og koster 995,- kr. pr. person – tilmeld dig på mks@morsoe.dk