Jubilæumsforberedelser på Hanstholm Havn

Jubilæumsforberedelser på Hanstholm Havn

Det blev den helt store oprydningsdag på Hanstholm Havn, da ca. 80 frivillige personer fra asylcentret var mødt op onsdag den 16. august, for at give en hånd med til at rydde op og forskønne havneområdet inden jubilæet fredag den 8. september 2017.

Maritim chef for Hanstholm Havn Klaus Borg Hansen fortæller, at man var begejstret, da aftalen med Hanstholm Asylcenter kom i stand efter en henvendelse tidligere på sommeren. Initiativet blev positivt og godt modtaget på centret af både ledelse og beboere. Asylansøgerne mødte talsstærkt op og fik hver udleveret en gul refleksvest og affaldsposer, som i løbet af onsdag formiddag blev fyldt med plastic, pap m.m. så da formiddagen var ovre, kunne mønstre ikke mindre end 560 kg affald ind i sækkene.

Overraskende meget og til stor tilfredshed på Materialegården på Kai Lindbergs Gade, hvor de ansatte her, sammen med havnens øvrige virksomheder, også havde hængt i med oprydning og fjernelse af affald, så Havnen om små fjorten dage til jubilæumsweekenden den. 8. og 9. samt 10. september, kan tage sig ud fra sin aller bedste side.