JOBI Værft slutter succesår af med nybygnings-kontrakt

JOBI Værft slutter succesår af med nybygnings-kontrakt

Det nordjyske værft i Strandby, JOBI Værft A/S har i årets sidste dage indgået endnu en nybygnings-kontrakt. Denne gang med rederiet FN 338 SonJan Aps.

Nybygningen bliver en Konsumtrawler på 22 meter, med en forventet levering til maj måned 2019, fra det aktive værft, hvor brødrene Bjarke og Jesper Faurholt har haft et godt og meget aktivt år 2017.

En solstråle-historie fra det Nordjyske, hvor de to brødre tilbage i 2015 overtog Strandby Værft og allerede året efter kunne rejse en 2500 kvadratmeter stor tilbygning på Nordhavnen og i forlængelse af dette tilkøbte en maler-hal, som blev ombygget til et større servicecenter, som omdrejningspunktet for værftets smede, tømre, maskin- og hydraulikfolk samt værftets velfærdsfaciliteter.

For tiden lægges sidste hånd på den gamle værfts-hal, som når rådhusklokkerne nytårsnat har slået sidste slag for året 2017, gerne skulle være klar til ibrugtagning, så pladsen og forholdene både bliver større og bedre på værftet, i tiden fremover.

Med et aktivitetsniveau i højeste gear og byggeplaner der effektueres ligeså hurtigt som de næsten sættes på papiret, har det skabt respekt omkring værftet og havnen i Strandby. Værftet har i de få år de har eksisteret under brdr. Faurholt, således både fået Gazellepris samt ejerlederpris og ikke mindst Erhvervsrådets iværksætterpris. Et stort skulderklap til de nordjyske igangsættere, der på denne måde binder lokalsamfundet og havnen i Strandby mere sammen, hvilket skaber dynamik og investeringslyst i området.