Et kendt FURUNO-ansigt går på pension

Et kendt FURUNO-ansigt går på pension

Det er Verner Madsen fra FURUNO Esbjerg, der sidst i denne måned går på pension og FURUNO holder i den anledning reception, som tak for 40 års tro tjeneste.

Så husk at sætte kryds i kalenderen, onsdag den 31. januar 2018, hvor receptionen afholdes på kontoret H.E. Bluhmes Vej 77 i Esbjerg mellem klokken 14.00 og 16.00.

Det er således en kapacitet og vel nærmest en institution i sig selv, der har været et både kendt og yderst vellidt ansigt samt en særdeles faglig kompetent rådgiver og tekniker for FURUNO, der nu takker af efter fyrre års tjeneste. En tekniker der har lagt store kræfter i at hjælpe og rådgive kunderne, med at finde den absolut bedste og mest optimale løsning samt de helt rigtige produkter til de ofte meget komplekse opgaver og behov der har været.

Vil blive savnet

Verner Madsen er kendt og agtet som en meget vellidt og behagelig tekniker, ikke bare hos FURUNO, men i hele branchen og der vil være mange fiskeskippere og kaptajner rundt omkring, der kommer til at savne hans rolige væsen samt hans faglige kompetencer.

Verner Madsen har nu planer om at engagerer sig i sin store passion og interesse for historie, og sammen med venner og interessefæller, agter han at rejse rundt i ind- og udland for at besøge museer og andre seværdigheder. FURUNO ønsker Verner de bedste oplevelser med dette, og håber at Verden kan give tilbage af den glæde, som han altid selv har været så generøs og gavmild at dele ud af i hans mangeårige virke.

Så kig ind onsdag den 31. januar 2018 og ønsk Verner Madsen et godt otium, når arbejdslivet nu sættes i frigear.

Alle er velkomne