JOBI Group samler alle aktiviteter i Strandby

JOBI Group samler alle aktiviteter i Strandby

Som led i planerne for JOBI Group, samles alle nuværende aktiviteter i Aalbæk Værft og værkstedet i Dronninglund, i Strandby.

Brødrene Jesper og Bjarke Faurholt Jensen har i den anledning købt Strandby Værft og Bedding af Poul Erik Nielsen, til overtagelse 1. april 2015.

Reception på Værftet

Værftet i Strandby skifter ved samme lejlighed navn til JOBI Værft A/S og overtagelsen fejres med en reception lørdag den 28. marts 2015 fra klokken 14 – 18 på værftet i Strandby.

Brødrene ser frem til i løbet af 2015, at få samlet alle aktiviteter under et tag. Og det ligger da også i planerne, at der skal bygges til værftet, således ekspertisen indenfor Træ, metal, glas- og kulfiber kan foretages på samme lokation. Alle medarbejdere er uddannet indenfor Skibs- og bådebyggeri og smedene har alle svejsecertifikater også til de mere specielle opgaver.

Løbende vedligeholdelse af de lokale fiskekuttere og special fartøjer, vil fortsat være hovedopgaverne, hvor JOBI Værft i samarbejde med skipperen, udvikler skibet til en moderne og tidssvarende arbejdsplads for den vej igennem at optimere fiskeriet og skabe bedre forhold på havet.