Hollandske Pronomar højner hygiejnen omkring COVID-19

Hollandske Pronomar højner hygiejnen omkring COVID-19

Fiskeri- og fiskeindustrierne er helt afgørende dele af værdikæden i forarbejdningen af fisk og skaldyr. Her er hygiejnen underlagt meget skrappe regler, især siden ​​COVID-19-virussen har indfundet sig, hvilket har fået flere til at stramme op på reglerne og indfører øgede krav vedrørende hygiejnen.

Pronomar, der er leverandør af tørre-systemer, har noteret sig en stadigt stigende interesse, fra både fiskeri og fiskeindustriens side, efter den verdensomspændende pandemi af Covid-19 har ramt os alle.

Virksomheder er på udkig efter alle måder at forbedre hygiejnen på, enten der er på deres arbejdsplads eller i deres organisation. Korrekt vask og tørring samt effektiv luftning af arbejdstøjet er dermed blevet en naturlig og én meget vigtig del af denne proces.

»Hvis værnemidler eller arbejdstøj forbliver fugtige alt for længe, på grund af kondens eller sved, vil bakterier begynde at vokse og sprede sig med en øget risiko for sygdomme til følge,« forklarer Loran Broekmans, der er salgschef for Foodafd. i hollandske Pronomar.

Pronomar har leveret tørringssystemer til fiskere og deres fartøjer samt organisationer indenfor fiskeindustrien i en hel del år nu. Pronomar tørresystemer giver en sikker og effektiv tørring af tøjet og diverse værnemidler, hurtigt og grundigt. Efterfølgende føles dette mere behageligt og øger dermed arbejdstagernes modstand mod vira og mindsker modtageligheden for sygdomme.