Hold påskeferien på Nordsøen

Hold påskeferien på Nordsøen

Altså på – Oceanariumet Nordsøen i Hirtshals, hvor der i påsken vil blive lejlighed til oplevelser for hele familien.
I påskeferien og ugerne efter vil der være fokus på hummere og andre spændende og “frygtindgydende” krebsdyr fra havets dyb. Der vil blive informeret om også de lidt mere ”skæve” oplysninger, som f.eks. at hummere smager på maden – med fødderne.

Deltag i de mange forskellige konkurrencer, hvor man f.eks. på kun 2 minutter skal pille så mange rejer som overhovedet muligt. Den hurtigste og den med flest pillede rejer for en præmie med hjem. Ligeledes er der Quiz spørgsmål, som kan besvares, hvis man søger svarene i den store udstilling. Her er der også præmier at vinde.

På turen rundt med familien får du svar på mange spørgsmål bl.a. Hvor stor bliver en hummer? Hvor gammel bliver en hummer? Man kan se, hvordan hummere parrer sig og følger deres liv fra æg til voksen. Derudover vil der blive lejlighed til at se de opdrættede “babyhummere”, samt gå på opdagelse på ”krabbekysten”, i det store udendørs vandområde med rørebassin, soppebassin og et kæmpe bassin, hvor du kan fange rigtige krabber.

Så velmødt til en opdagelsestur i akvariernes og udstillingernes mørke og få en rigtig god oplevelse.

Se hele programmet her nedenfor