Hanstholm virksomhed udstiller fangstbehandlingsudstyr på DanFish
BOAtech Aps fra Hanstholm, der leverer fangstbehandlingsudstyr samt udstyr til håndtering af fisk i lasten til dele af den danske fiskerflåde. Foto: BOAtech

Hanstholm virksomhed udstiller fangstbehandlingsudstyr på DanFish

BOAtech Aps fra Hanstholm, der leverer fangstbehandlingsudstyr samt udstyr til håndtering af fisk i lasten til den nordiske fiskerflåde, er klar fra den 9. oktober, på den store Fiskerimesse DanFish 2019 i Aalborg Kultur og Kongres Center.

3D tegning af BOAtech

Den nordjyske maskinfabrik designer selv og fremstiller samt leverer fangstbehandlingsudstyr og lastrums udstyr i rustfrit stål, der kan skræddersyes til de enkelte fiskefartøjer.

I tæt samarbejde med rederiet, skipper og besætningen fastlægges hvordan udstyret skal fungere, således at der opnås den mest skånsomme behandling af fisken og det bedste arbejdsmiljø for besætningen ombord. Der laves layouts og forslag til hvorledes effektiviteten øges og hvorledes man rent ergonomisk indretter sig, så den enkeltes arbejdsmiljø bedst bliver tilgodeset.

Hafborg's arbejdsdæk - BOAtech

BOAtech’s egne konstruktører tegner i 3d, så kunderne visuelt bedre kan fornemme hvordan deres nye anlæg kommer til at se ud.

Mød op på stand B 310 på DanFish International 2019 og få en snak med folkene bag BOAtech.