Den islandske fiskerimesse »Icelandic Fishing Expo« er klar
Forventningerne til messen er store, for i de seneste år er den islandske fiskerisektor vokset betydeligt

Den islandske fiskerimesse »Icelandic Fishing Expo« er klar

Dørene åbnes onsdag den 25. september til og med fredag den 27. september 2019, i den store sportsarenaen Laugardalshöll i Reykjavík.

Icelandic Fishing Expo 2016

Forventningerne til messen er store, for i de seneste år er den islandske fiskerisektor vokset betydeligt og takket være de teknologiske landvindinger er både fiskeriet og forarbejdningen blevet revolutioneret, hvilket har ført til, at den islandske fiskeribranchen er med helt fremme i front, med en fornuftig økonomi.

Antallet af nystartede virksomheder indenfor branchen er da også steget og flere at disse virksomheder har vækstet betydeligt og gjort store fremskridt med nye og innovative måder at udnytte fisken på. Som idag tæller alt fra produkter til kosmetik, medicin vitaminer samt til håndlavede produkter lavet af fiskeskind m.m. Takket være disse nye måder at tænke kreative tanker omkring fisken har gjort udsigten for den islandske fiskeribranche mere lys.

plantegning over Icelandic Fishing Expo 2019 I Reykjavik

På fiskerimessen Fishing Expo 2019 i Reykjavík, udstiller mange udlandske leverandører til det islandske fiskeri, heriblandt danske virksomheder som Thyborøn Trawldoor, verdens førende indenfor fabrikation af trawlskovle og Bredgaard Boats, der er eksperter i at bygge unikke fartøjer i glasfiber og som på messen er klar til nye opgaver, ordret fra de islandske fiskerier. Kig ind på stand A13, Hall A

Opbygning af fiskerimessen Icelandic Fishing Expo 2019 kan ses her Timelapse

Kilde: IcelandicFishexpo.is