Færøerne: Partrawlerne på Færøerne lander guldlaks og sej

Færøerne: Partrawlerne på Færøerne lander guldlaks og sej

De færøske partrawlere, har fanget pæne fangster af blandt andet guldlaks, men også mange tons sej er gået i trawlet, og landet rundt på de forskellige havne i Færøerne.

Partralerne Eysturbúgvin og Vesturbúgvin der i sidste uge landede en last på 210 tons guldlaks på Toftir, er siden blev transporteret i lastvogne til Tavuna. Trawlerne har fisket syd for Færøerne, og så snart de havde landet tog de straks tilbage til fiskeriet igen efter guldlaks. Partrawlerne Polarhav og Stjørnan landede i ugens løb en last på 240 tons guldlaks i Klaksvík, som siden blev kørt i lastvogne til Tavuna i Leirvík. De har også haft et godt fiskeri på turen, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne.

Partrawlerne Safir og Grønanes landede 60 tons, overvejende sej, som de har haft et godt fiskeri af på denne tur. Så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeri ud for Færøerne. Partrawlerne Jaspis og Ametyst landede ligeledes en last på 130 tons til Tórshavn, hvoraf det meste var sej, som de har haft et godt fiskeri af på denne tur, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet ud for Færøerne. Partrawlerne Stelkur og Bakur landede i ugen en last på 140 tons til Runavik, hvoraf det meste også her var sej. De har fisket ud for Færøerne, og så snart de havde landet tog de tilbage til fiskeriet. Partrawlerne Heykur og Falkur landede også 130 tons sej i Runavik. En fangst som de har fisket ud for Færøerne. Også her er man igen at finde på feltet efter losningen.