En mobilløsning som udvider kundemarkedet

En mobilløsning som udvider kundemarkedet

Thorsminde Maskinværksted v/Jean Kamstrup havde første arbejdsopgave med den nye trailer på nybygningen L 654 Pia Glanz, som blev bygget i Hvide Sande.
Trods en afstand på 50 kilometer fra Thorsminde Maskinværksted til kajen i Hvide Sande har Jean og hans ansatte sagtens kunne stå for leverings, service og monteringsopgaver på nybygningsprojektet L654 Pia Glanz . Jean Kamstrup kom selv på ideen med en mere mobil arbejdsplads. Og den store trailer blev løsningen, der sparer medarbejderne og ejeren for megen tid og besvær på arbejdsopgaver i andre havne.

Traileren har sit eget lille værksted, og er fyldt med reoler og skuffer, som er indrettet i samarbejde med Sanistål efter maskinværkstedets specifikke krav.

Thorsminde Maskinværksted har stået for arbejdet i maskinrummet, hydraulikinstallationen ombord, montering af spule- og lænsesystem og opsætning af løbeskinner til garnoprederen på L654 Pia Glanz. Samarbejdet mellem maskinværkstedet og fiskeskipperen har også en lang historie bag sig. ”Vi har arbejdet for John i mange år nu, og ser også hans tilbagevenden som en bekræftelse på at vi kan klare opgaven,” siger Jean Kamstrup, som rundede den 11. Mitsubishi-motorlevering til John Christensen på hans 3. nybygningsprojekt som blev afleveret i sidste måned.

Jean Kamstrup og hans ansatte glæder sig til at tage traileren i brug igen. ”Traileren var en god ide, og fik en god debut på projektet i Hvide Sande. Vi er klar til at benytte vores rullende arbejdsplads igen, når det bliver aktuelt.” fortæller Jean Kamstrup fra værkstedet i Thorminde.