Egersund Danmark Aps bliver nyt fællesnavn for tre store trawlbinderier i Danmark

Egersund Danmark Aps bliver nyt fællesnavn for tre store trawlbinderier i Danmark

Egersund Trawl DK AS åbnede den 13. oktober 2017 på Skagen Havn med egenproduktion og reparationer af trawludstyr. Etableringen af den danske trawlafdeling, skete i tæt samarbejde med den norske Egersund Trål.

Her kun otte måneder senere, har Egersund trawl DK indgået samarbejde med ES-Trawl Aps og Thyborøn Trawlbinderi, sidstnævnte med afdeling i Hvide Sande, under det fælles navn Egersund Danmark.

Egersund Trawl DK får en ejerandel i det nye anpartsselskab på 81% og Kasper Marinus Smed Thomsen fra KT-Trawl får de resterende 19 procent i selskabet samt posten som direktør.

I pressemeddelelsen skriver Egersund Trawl DK, at det er en spændende satsning i nye markeder med en række interessante produkter, hvor den samlede omsætning for de tre afdelinger runder de knapt 60 mio kroner årligt. Selskabet rummer desuden stor faglig kompetance samt erfaring fra de mere end 26 ansatte i selskabet. Virksomheden vil gør forretning som sædvanligt, men vil fremover blive videreudviklet sammen med Egersund Group.