Dagligvarekæden MENY har »førsteklasses fisk« i butikkerne hver dag

Dagligvarekæden MENY har »førsteklasses fisk« i butikkerne hver dag

NU kan du få sæsonens friske fisk i hele Danmarks fødevaremarked MENY, og lige nu er dagligvarekæden stolte af at kunne præsentere førsteklasses fangst fra Strandby Fisk.

Det er din garanti for førsteklasses fisk, fanget og leveret til dit bord. Strandby Fisk er nemlig det bedste fra havet – hele året. De danske fisk får vi fra kuttere, der kun er på havet få dage ad gangen, mens de udenlandske fisk kommer fra dygtige leverandører udvalgt af Strandby Fisk.

Strandby Fisk er fanget med metoder, der tager hensyn til fisk og havmiljø. Hver morgen køber vi fisk og skaldyr på fiskeauktionerne i Nordjylland, og på havnekajen i Strandby ligger vores skærestue, så vi med det samme kan håndskære og lægge fisken på is. Vi flår, fileterer og pakker nemlig alt ved håndkraft, inden varerne køres til din MENY – resultatet er rent og reelt kød hver gang. Dét er smagen af friskhed!

MENY er hele Danmarks nye fødevaremarked med 118 butikker, hvoraf 14 er særlige Meny-Gourmet butikker. Vi sætter mad over alt og er især stolte af vores udbud af ferskvarer fra kød og fisk til delikatesse og ost, frugt & grønt samt vin. Vores medarbejdere er MADarbejdere. Vi er mere end 5.000 faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere. 

Meny kan lide at lave mad – tænke, tale, leve, ånde, sælge og spise mad.

Se hele videoen fra MENY omkring Strandby Fisk her