Atlantic Shipping A/S har igen formidlet et spændende salg

Atlantic Shipping A/S har igen formidlet et spændende salg

Nu med formidlingen af salget af den 105 m lange »BATM« klasse trawler, Fabriks- og frysetrawler bygget på Nikolaev Shernomorskiy Shipyard i Ukraine i 1982, som nu er solgt fra Namibia til en russisk køber.

Skibet er pt. på vej fra »Walvis Bay« i Namibia på den SydVestlige side af Afrika, til Pusan i Korea, hvor det overdrages den russiske køber.

»Dette er en typisk sag for os og en udløber af vore mange gode internationale kontakter«, udtaler direktør Ture Korsager i Atlantic Shipping, som samtidigt antyder, at der er gang i mange spændende sager herunder;

  • bygning af nye trawlere i Spanien til tysk kunde
  • salg af diverse kvoter i indland og udland
  • ikke mindst salg af en række europæisk byggede pelagiske trawlere og deres moderskib, »Damanzaihao« (som fryser op til 1.500 tons/døgn) som ligger til salg i Peru.

Ture Korsager´s besøg i det sydamerikanske land Peru i forrige uge var både meget spændende og meget lærerigt. »Vi kan lære meget af dem og de af os, derfor mener jeg også at det har stor værdi for os og vores kunder, at vi ser så meget af verden som muligt, og dermed direkte åbner op for forretningsmuligheder hele kloden rundt«, pointerer Ture Korsager i en kommentar til de mange handler som Atlantic Shipping A/S laver WorldWide.

Atlantic Shipping A/S er at finde på stand D 890 på fiskerimessen DanFish International i Ålborg.