Aqua-Nor 2017 stopper midlertidigt for flere udstillere

Aqua-Nor 2017 stopper midlertidigt for flere udstillere

Den store norske fiskerimesse Aqua-Nor-messen, vil opføre en 6.000 m2 stor telthal til leverandørerne og deres udstilling af produkter til messestart i 2017.

Det er messearrangørerne, der ovenpå en overvældende interesse, nu har har taget beslutningen om at gå igang med nedrivningen af de gamle messe haller A, B og C og istedet sætte et kæmpetelt op på hele 6.000 m2 på Øya Idrætsstadion.

Den overvældende interesse for messen, har dog allerede nu fået arrangørerne til at stoppe for yderligere tilmelding af leverandører. Grunden hertil er politisk, da bygningen af den nye store udstillingshal, midlertidig er sat i bero, indtil bystyret på et møde i december 2016, har haft mulighed for at drøfte udvidelsen. Afgørelsen herfra bliver afgørende for om yderligere udstillere kan komme med på Aqua-Nor messen.

Der er etableret en venteliste for udstillere der ønsker at deltage i Aqua Nor 2017. Man kan melde sig på følgende adresse: mailbox@nor-fishing.no

Nedrivningen af de gamle messehaller, vil når byggeriet starter, vil ændre lidt på fordelingen af indendørs og udendørs udstillingsarealer. Her vil Aqua Nor komme tilbage med mere information, og hvad dette eventuelt medfører af gener og ændringer, for både allerede tilmeldte og kommende tilmeldte leverandøre.

Arrangørerne udtrykker håb om udstillernes tålmodighed og forståelse af, at der bliver arbejdet knaldhårdt på at få så mange leverandører med som overhovedet muligt. Der vil løbende blive informeret ud, om hvorledes situationen udvikler sig.