Afskedsreception med fiskeriets førstedame i Vestjysk Bank

Afskedsreception med fiskeriets førstedame i Vestjysk Bank

Vestjysk Bank markerer Gurli Jensens fratrædelse og farvel og tak til året, der gik, for kunder og ansatte. Det sker i bankens lokaler onsdag 30. december klokken 14 – 16.

Banken serverer kaffe eller et glas champagne og et stykke kransekage.

Gurli Jensen har været med siden bankansatte skrev i kundernes bankbøger med kuglepen og helt til i dag, hvor næsten alt klares på computer. 62-årige Gurli Jensen, erhvervsrådgiver i Vestjysk Bank Hvide Sande, går på efterløn fredag 1. januar 2016 efter 41 år med tal. »Det har været nogle spændende år. Det mest bemærkelsesværdige er nok den teknologiske udvikling, jeg har været vidne til og en del af. Da jeg i 1974 begyndte i Vestjysk Bank Hvide Sande – der dengang hed Ringkøbing Bank – skrev vi med kuglepen. Den bruger vi ikke ret meget i dag,« griner Gurli.

Som rådgiver har Gurli også mærket udviklingen.

»Rådgiverrollen er blevet mere kompleks med årene. I dag er der mange flere regler, vi skal leve op til, og vi skal have en meget større viden i dag. Verden var lidt mere simpel dengang for mange år siden. Men det har været dejligt med de mange udfordringer, og jeg ser tilbage med glæde på de 41 år i Vestjysk Bank,« siger Gurli.

Tæt på fiskeriet

Gurli har beskæftiget sig med fiskeriet siden 1995. Det er et område, der ligger hende nært. »Min mand var fisker i mange år, så det var meget naturligt, at jeg interesserede mig for den del af erhvervslivet. Fiskeriet er et utroligt spændende erhvervsområde. Det er underlagt både politik og vejr og vind. Det giver nogle særlige udfordringer, som jeg har været glad for at arbejde med,« fastslår Gurli.

Tid til frivilligt arbejde

Gurli bor i Hvide Sande med sin mand Jim. Sammen har de tre voksne børn – Michael, Kristine og Henrik. Efter nytår får Gurli tid til flere fritidsbeskæftigelser. »Jeg er begyndt som frivillig i et asylcenter, og frivilligt arbejde i det hele taget vil jeg gerne bruge mere tid på. Og så skal jeg naturligvis være mere sammen med mine tre børn og fire børnebørn,« understreger Gurli.