Uanset om du er en erfaren kok, der elsker at lave fisk og skaldyr, eller om du bare nyder at lave mad derhjemme, vil MSC’s gratis online kogebog, Ocean Cookbook 2024, inspirere dig til at lave lækre og bæredygtige fiskeretter i det kommende år.
The Ocean Cookbook 2024 (engelsk).
Kogebogsforfatteren Bart van Olphen siger: »Jeg er glad for at præsentere Marine Stewardship Council MSC’s nye kogebog for 2024, fyldt med bæredygtige opskrifter på fisk og skaldyr fra hele verden. Alle opskrifterne kommer fra kokke, der arbejder med fisk og skaldyr, der både smager fantastisk og er fanget på en måde, der tager hensyn til vores havmiljø og fisk i sæson.
I kogebogen finder du opskrifter som ovnbagt torsk med gulerodssauce, sild og kartoffelmos-pai samt Tai curry med sej og koldtvandsrejer samt meget mere. Der er også flere lækre skaldyrsretter, du kan prøve derhjemme.
Når du handler ind, så husk at vælge MSC-certificerede bæredygtige fisk og skaldyr (mærket med det blå fiskemærke). På den måde støtter du bæredygtigt fiskeri, hjælper med at beskytte fiskebestandene og deres leveområder, og støtter samtidig de fiskere, der arbejder bæredygtigt.