Alle mad-nørder, konkurrencemennesker, foodies, madelskere, fiskekælere, gæster i byen og restaurantentusiaster kan torsdag få en kæmpe oplevelse, når Local Cooking indleder Hirtshals Fiskefestival.
Det skriver den lokale webavis i Hirtshals Flaskeposten.nu, der drevet af duften fra de mange lokale køkkener, remser deltagerne op ved det første arrangement i Hirtshals Fiskefestival – Local Cooking, der torsdag den 1. august har følgende restauranter som deltagere:
- Villa Vest i Lønstrup
- Badehotel-Restaurant-Strandvilla
- Bryghuset Vendia
- Restaurant Textur
- Strandhotellet Blokhus
- Restaurant Essens
- Restaurant Tabu
- Restaurant Abstrakt
- Hotel BramslevGaard
- Alimentum
- og sidste års vinder Restaurant Nam.
En enkelt ny restaurant har fundet vej til det fornemme finalefelt i konkurrencen Local Cooking og det er Restaurant Textur, skriver Flaskeposten.nu videre. De gjorde sig på relativ kort tid bemærket, da de åbnede for at par år siden på Vesterbro i Aalborg, hvor de lagde ud med top-anmeldelser i samtlige danske medier, hvilket de da også blev belønnet for sidste år, hvor de vandt prisen som Årets Bistro.
Konkurrencens dommerpanel har den sædvanlige pondus og består i år af Mikael Kopp Christensen, Jesper Koch, Michel Michaud, Thorsten J Schmidt, Michael Munk og madanmelder Svend Rasmussen.
Borgmester Arne Boelt åbner Festivalen kl. 10 i Hirtshals.
Men der er gang i køkkenerne allerede fra kl. 9.00, mens første servering for dommerne sker omkring kl. 12. Alle er ifølge arrangørerne velkommen i det store telt på Sydvestkajen.
Læs på FiskerForum.dk »Hirtshals Fiskefestival er 3 spændende dage i Fiskens Tegn«.