Vestjysk firma tilbyder flåmaskine til fisk og filetter

Vestjysk firma tilbyder flåmaskine til fisk og filetter

DAMEX Flåmaskine til flåning af fisk, både hele og filetter, forhandles og produceres nu af Frydendahl Net. Den er både nem og meget enkel at betjene og monteringen er forholdsvis overskuelig.
DAMEX flåmaskine er en nem og hurtig måde at flå fisk på og maskinen er udviklet til både at klare hele fisk og fileter. Den er håndbetjent og fås til både højrehåndede og venstrehåndede. Det eneste der kræves er et bord og en vandtilslutning.

Har man ikke et bord, er Frydendahl Net også leveringsdygtig her. Bordet er fremstillet specielt til montering af flåmaskinen. Det er udført i rustfrit stål og kan derfor tåle og holde til lang tids brug samt slid.

Se videoen her nedenfor som viser DAMEX Flåmaskine i funktion.

Frydendahl Fiskenet har siden 1933 opbygget en solid viden indenfor fiskenet og relaterede varer. Vi importerer selv fiskenet til videresalg som både monterede og umonterede garn og kan dermed tilpasse nettene til fiskernes ønsker.
Fiskenettene bliver monteret på vores egen fabrik i Estland, hvor dygtige medarbejdere sørger for at arbejdet bliver udført efter kundens anvisninger.

Kilde: Frydendahl Fiskenet
FiskerForum.com