Verdens største hummereksportør får ny direktør

Verdens største hummereksportør får ny direktør

Årsagen er at adm. direktør Søren Larsen op til den kommende generalforsamling, har valgt at træde tilbage efter 25 år i spidsen for Læsø Fiskeindustri A/S.

Arvtageren står allerede klar i kulissen, til at overtage det ansvarsfulde job. Det er økonomidirektør Svend Ole Larsen der i 2003 kom ind i virksomheden, hvoraf de sidste 12 år har været i virksomhedens direktion og som sådan behøver den kommende direktør ikke derfor ikke den helt store indkøringsperiode.

Bestyrelsesformand Gregers Jacobsen knyttede overfor Nordjyske Stifttidende, følgende ord på vejen med oplysningen om Søren Larsens fratræden. »Læsø-aktiviteterne er steget betragteligt under Søren Larsens lederskab. Sideløbende og med sikker fornemmelse for den daglige drift, skal Søren specielt anerkendes for to væsentlige strategiske tiltag i Læsø Fiskeindustris historie«, kommer det fra bestyrelsesformanden, der nævner etableringen af en produktionsenhed i Skotland i 1998 og sidenhen opkøbet af Marius Røntved i Skagen tilbage i 2006.

»Alt dette samt rettidige investeringer i optimering af produktionen i Skotland, Skagen og på Læsø, har givet Læsø Fiskeindustri A/S sin føreposition«, slutter bestyrelsesformand, der til den kommende generalforsamling lover et meget tilfredsstillende resultat for 2016. Et resultat som Gregers Jacobsen runder af med ordene. Søren stopper således helt på toppen.

Økonomidirektøren Svend Ole Larsen, der er velkendt med forretningsrutiner og strategier tiltræder den nye stilling efter generalforsamlingen.