Vejen til øget vækst er – medejerskab

Vejen til øget vækst er – medejerskab

Jacob Fjord Frandsen indtræder i ejerkredsen af Aktieselskabet NJW
En december dag i 1983 startede Niels Jørgen’s Skibselektro i Hvide Sande. Den efterfølgende periode har være præget af vækst og mange nye tiltag og her næsten 28 år senere omdannes virksomheden så til et aktieselskab.

De øgede og udvidede aktiviteter har gjort det nødvendigt med nye kræfter i ledelsen. Jacob Fjord Frandsen indtræder i ejerkredsen og sammen med Niels Jørgen Winther, skal de fortsætte værdiskabelsen af virksomheden og sikre den fremtidige udvikling.

Udadtil ændres der ikke noget ved firmaet, som stadig fremstår som områdets professionelle og moderne skibselektro, som rummer stor faglighed og som yder sikker og hurtig service.

NJW A/S håndterer stadig de primære opgaver som ligger i skibsinstallationer og skibselektro. NJW A/S vil i højere grad sætte fokus på entrepriser, som de har stor erfaring i, til blandt andet fremstilling af hoved- og fordelingstavler, levering af generatorer og batterier, installering af PLC styringer til alarmer og procesanlæg samt udfører projektering og installering af komplette el anlæg.

Opgaverne med at trække kabler rundt i fartøjerne tilføjer Jacob Fjord Frandsen, ligger i blodet. Vi skal ned i maskinrummet til hovedtavlen, som er hjertet i funktioner til is fremstilling, køling, strøm, varme osv. derefter op til el tavlen i styrehuset som styre alle elektroniske komponenter som lanterner, lamper osv. PLC styringer til pumper og alarmer, kræver også en elektro servicetekniker, så vi mangler næsten aldrig arbejde da havnen og de lokale fiskere, stadig trækker på vores ekspertise.

I NJW A/S følger man også spændt udviklingen på havnen i Hvide Sande, som med den store havne udvidelse gerne skulle trække endnu flere kunder til.