Værftet i Strandby udvider

Værftet i Strandby udvider

Det er Jobi Værft A/S i Strandby, der efter overtagelsen af det tidligere Strandby værft efter Poul erik Nielsen i foråret 2015, opfører et nyt værksted og byggehal og i den anledning inviterer til rejsegilde på værftet.

Byggeriet er nu så fremskredet, efter soklen er støbt, at man blot venter på at betonelementer til det nye værksted, ruller ind på pladsen, først i næste uge.

Nyt Servicecenter

Jesper Faurholt fortæller til FiskerForum, at værkstedet forventes at stå helt færdigt til foråret, hvorefter det gamle værksted flyttes over, så næste trin i værftets plan om et centralt beliggende servicecenter, med værksteder og større byggehal kan iværksættes.

Etaperne i byggeriet er i følge den nordjyske værftejer med vilje forskudt, så værftet under hele byggefasen, fortsat kan holde åbent og servicerer de fartøjer og både, som til stadighed søger værftets ekspertise indenfor reparation og vedligeholdelse.

Jobi Værft A/S, fik samlet alle aktiviteter på værftet i Strandby i efteråret 2015 og med byggeriet nu, er planerne for et fremtidigt servicecenter med værksteder og byggehal på værftet nu skudt igang.

På værftets facebook side kan man som håndværkere, kunder, forretningsforbindelser, venner af huset, naboer samt alle øvrige interesserede, tilmelde sig rejsegildet torsdag den 15. december klokken 15.00, på adressen Værftskaj 2 i Strandby. Se facebooksiden her.

Se videoen omkring Jobi Værft i Strandby her nedenfor.