Temaet på NASF og MSC seminarer er, »Vi kan brødføde verden bæredygtigt«

Temaet på NASF og MSC seminarer er, »Vi kan brødføde verden bæredygtigt«

»North Atlantic Seafood Forum« afholdes i Bergen i Norge fra den 7. marts til den 9. marts 2017 og med hele 11 seminarer samt 100 foredrag over 3 dage, vil NASF konferencen stå med et rigtigt stærkt program nogensinde.

NASF Konferencen er fiskebranchens største konference overhovedet, der giver deltagerne ny og uvurderlig indsigt i fiskeindustriens afsætnings- og markedsføringsstrategier og samtidig hurtig adgang til udveksling af ideer og løsninger samt personlige kontakter til det globale marked for fisk og skaldyr.

Konference er det førende mødested for fiskeindustrien. En industri der dækker over alle facetter af fiskebranchen. NASF konferencen har fokus på de centrale netværk med banebrydende innovation, teknologi og forskning samt politik, økonomi, og handel. Et mødested der interagere med verdens førende fødevareproducenter og andre aktører i fiskebranchen samt de finansielle institutioner der omgiver branchen.

Alle mødes de på dette seminar, der omhandler at kunne brødføde verden. En »Moder Jord«, der forventes at nå en befolkning på mellem 9 til 11 milliarder mennesker, inden år 2020. Her spiller de marine proteiner en helt afgørende rolle, når verdens fødevarebehov gøres op.

Målet er et seminar i 2017, hvor man både fejrer historien om de bæredygtigt fangede fisk og skaldyr, men også samtidig en udfordring af opfattelsen om de gode udsigter og mål for branchen, nu også holder stik og hvordan man positivt kan udnytte konferencens mange input med videnskabelige foredrag og showcases samt tværfaglige seminarer fremadrettet. Et udbytte som verden gerne skal kunne drage nytte af i mange år fremover.

Se NASF programmet her