Skagenfood.dk har Væxtfaktor

Skagenfood.dk har Væxtfaktor

Skagenfood er nomineret til at gå videre i DRs konkurrence om at blive årets Væxtfaktor 2012.
Blandt 30 kandidater i Nordjylland er Skagenfood blandt de 3 kandidater, der nu går videre i konkurrencen. Kriterierne for at gå videre har været:

*Kan du tjene penge?
*Hvor stor kan du blive?
*Kan du udføre din og din virksomheds plan?
*Hvor unik er du?
*Ordentlighed?

Direktør for Skagenfood, Betina Kühn:

”Vi er naturligvis både glade og stolte over at være blevet nomineret. Og nu kæmper vi for at vinde konkurrencen i region Nordjylland, så vi kan gå videre til det store finaleshow i DR Byen. Nomineringen er en dejlig opmuntring og giver endnu mere lyst til at udvikle og skabe vækst i Skagenfood. Vi synes, vi har en unik virksomhed og et meget stort potentiale for vækst. Så vi håber på at få en masse stemmer fra alle nordjyske fiskespisere. Men der er kun 3 dage til at stemme. Fra tirsdag den 8. maj til torsdag den 10. maj.

Så husk nu at stemme på os ”

P4 sender interviews hele ugen direkte fra kandidaterne i de 9 regioner. Følg med live på P4.

Skagenfood A/S er en internetbaseret virksomhed, der leverer frisk fisk og grønt i abonnementsordning. Vi har et landsdækkende logistiknetværk og leverer til mere end 7.000 private adresser om ugen (heraf ca. halvdelen i Storkøbenhavn). Skagenfood er startet i 2001 – har tæt på 15.000 abonnenter og har således en solid erfaring i håndtering af abonnementsordninger. Skagenfood ligger i Nordjylland, hvor ca. 75 % af alle danske landinger af fisk sker. Vi opkøber frisk fisk på auktionen dagligt, forarbejder, pakker og afsender fisken. Vi er tæt på alle led i værdikæden fra hav til bord og kan dermed sikre en optimal kølekæde og høj friskhed.

Kilde: Skagenfood.dk
FiskerForum.com