Skagen Havn søger havneassistent.

Skagen Havn søger havneassistent.

En tidligere medarbejder ved Skagen Havn har valgt at gå på efterløn og Skagen Havn søger derfor en ny havneassistent.
Havneassistenten indgår i havneopsynet, som betjener havnens kunder og varetager ordensmæssige og maritime opgaver m.v. Havneopsynet består af 6 medarbejdere, som i fællesskab dækker havnens døgnvagt, hvorfor en del af arbejdstiden vil være nat- og weekendarbejde .

Evnen til at samarbejde på alle niveauer og være en udadvendt person samt have et naturligt overblik, som gør en i stand til at håndtere mange forskellige arbejdsopgaver samtidigt selv i pressede situationer. Endvidere skal man kunne arbejde selvstændigt, tage ansvar og træffe beslutninger indenfor aftalte rammer. En professionel indstilling til arbejdet og en god arbejdsmoral forudsættes.

Personen der søges skal gerne have navigatør eksamen og gerne have kendskab til IT på brugerniveau samt beherske engelsk i skrift og tale.

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Direktør Willy B. Hansen på tlf.: 98 44 69 11 eller mail wbh@skagenhavn.dk’

Ansøgning mærket “havneassistent” stiles til Skagen Havn, Havnevagtvej 30, 9990 Skagen og skal være havnen i hænde senest den 27. august 2012.

Kilde: Skagen Havn
FiskerForum.com