Populær »Årets Unge Fisker 2017« er fundet

Populær »Årets Unge Fisker 2017« er fundet

Årets unge fisker blev Thor Gjermandsen der stolt kunne modtage Fiskeriminister Karen Ellemann´s lykøskninger med den ærefulde titel.

Thor Gjermandsen startede op på uddannelsen som kun 16 år gammel og med en helt klar plan for uddannelsen samt et brændende ønske om efterfølgende at gå videre på Skagen skipperskole.

En kommende fisker der har været målrettet helt fra starten af skoleforløbet og som nogen måske vil påstå er »bidt af en gal fisker«, for interessen og engagementet har været enormt hele vejen igennem, fortæller lærerne omkring den aktive elev.

Målrettet og med et stort bredt grin har han altid og under hele skoleforløbet været imødekommende overfor alle han har mødt på sin vej. Viljen har været stålfast, hvilket også ses af, at han selv har stået for egen hyre.

Simpelthen vellidt af alle for hans gode humør og mange sjove indfald. En rigtig god kammerat der har været omgæret af stor respekt om sin person, både fra elever og ansattes side på Fiskeriskolen.

Meldingerne fra havet og fra hans hyre, lyder også positive, hvor han ikke er bleg for at tage ekstra fat og hvor hans aldrig svigtende gode humør også her, har smittet positivt blandt besætningen ombord.

En fantastisk ung gut, som altid er god at have med ombord.

Derfor et stort tillykke til »Årets elev og unge fisker 2017« Thor Gjermandsen