Ny havnechef i Hvide Sande

Ny havnechef i Hvide Sande

Havnechef Erik Clausen har valgt at fratræde sin stilling den 31. marts for at gå på pension. Ny havnechef bliver 55-årige Steen Davidsen, der er projektleder på Søvejen mod Vest
Steen Davidsen tiltræder sin nye stilling den 1. april, og fortsætter samtidig som projektleder for Søvejen mod Vest indtil den 30. april 2012.

Steen Davidsen har de seneste to år stået i spidsen for Søvejen mod Vest, og inden da kom han fra en stilling som ingeniør og leder af rådgivningsfirmaet COWls kontorer i Holstebro og Herning. Han har desuden et godt kendskab til Hvide Sande, fordi han tidligere har været teknisk chef i Holmsland Kommune i ni år.

– Med Steen Davidsen som ny havnechef får vi en mand, der kender området og hele historien omkring Hvide Sande Havn. I bestyrelsen er vi meget glade for, at det er ham, der skal sikre den fortsatte udvikling af havnen, siger Iver Enevoldsen, formand for Hvide Sande Havn.

Erik Clausen har været havnechef siden 1. januar 2001, da havnen overgik fra statslig til kommunal havn. Tidligere har Erik Clausen bestridt et job i Statshavneadministrationen i Esbjerg.

– Erik Clausen har medvirket til en positiv udvikling fra statslig til kommunal havn og har bidraget væsentligt til nye forretningsmuligheder for havnen – blandt andet inden for turisme, siger Iver Enevoldsen .