Ny fiskeri- og Sjømatminister i Norge er Torbjørn Roe Isaksen (H)
Nuværende minister for Arbejds- og Socialministeriet Torbjørn Røe Isaksen (H) tager indtil videre ansvaret for opgaven, ved at sætte sig i stolen for fiskeri- og sjømat i det norske Nærings- og fiskeridepartement.

Ny fiskeri- og Sjømatminister i Norge er Torbjørn Roe Isaksen (H)

Mandag formiddag, kunne man efter det ekstraordinære ministerrådsmøde, hvor tidligere fiskeriminister Geir Inge Sivertsen tog afsked, samtidig offentliggøre at ny mand på fiskeriposten, midlertidigt bliver Torbjørn Røe Isaksen (H).

Nuværende minister for Arbejds- og Socialministeriet Torbjørn Røe Isaksen (H) tager derefter og indtil videre ansvaret og opgaven over, ved at sætte sig i stolen for fiskeri- og sjømat i det norske Nærings- og fiskeridepartement. Det bliver således i en dobbelt ministerrolle, for samtidig med fiskeriet, vil Isaksen bestride jobbet som arbejds- og Socialminister.

Jobbet er ikke ukendt for Torbjørn Røe Isaksen, der sidste år i februar måned, sammen med daværende fiskeriminister Harald T. Nesvik, og som norsk erhvervsminister, var i London hvor de mødtes med Storbritanniens transportminister Grant Shapps. Det vigtige møde var på baggrund af Storbritanniens status som Norges største handelspartner. I 2018 eksporterede Norge for 212 milliardar kroner til UK, og importerede for 38 milliardar kroner. Storbritannien er da også den vigtigste samhandels-partner for norsk skibsfart.