Ny fiskefartøjsmodel fra det norske Værft Selfa Arctic

Ny fiskefartøjsmodel fra det norske Værft Selfa Arctic

Selfa Arctic værftet fra Trondheim lægger hårdt ud i det nye år med en ny model Selfa Øko fiskefartøj. Her er der, som navnet angiver, fokus på økonomien og samtidig imødekommer man en stigende efterspørgsel efter denne type fiskefartøj.
Overordnet er det produktnavnet der skal bærer den nye model videre til en kundebevidsthed om denne type skib, der giver god brændstoføkonomi og øget bæreevne samt ordentlig og god dæksplads, er Selfa Øko et godt køb der er tilpasset fiskeri med et begrænset mandskab.

Skrogets udformning med en mindre bulkstævn, giver fartøjet en længere vandlinie og dermed også en forbedret driftsøkonomi. Motoren er med Common Rail-teknologi og sammen med det lette og strømlinet skrog, giver det en god fart og en fornemmelse af stabilitet og sødygtighed, når det bevæget sig gennem vandet.

Selfa arctic værftet fortæller at fiskefartøjet kan rigges til alle typer af traditionelt fiskeri og fås i længderne 9.99 til 10.99 meter. Selfa Øko er allerede blevet godt modtaget og den første kontrakt er underskrevet.

Specifikationer:
Længde 9,99-10.99 m
Bredde 3.8 m
Isoleret lastrum fra 10-13 m3
Brændstoftanke: 2 x 500 ltr.
Ferskvandstank: 170 ltr
Motor: Cummins QSB 5,9 230HK