Ny direktør og en enkelt rokade på Læsø Fiskeindustri

Ny direktør og en enkelt rokade på Læsø Fiskeindustri

Det er Læsø Fiskeindustri som har fundet ny direktør, med tidligere produktionschef hos Sæby Fiskeindustri Lasse Dahl Pedersen.

Ny direktør hos Læsø Fiskeindustri er Lasse Dahl Pedersen

Han har fra starten af marts måned i år overtaget efter Svend Larsen, som efter tre år i direktørstolen, nu i stedet har valgt at gå på pension.

Landets største aktør og producent indenfor jomfruhummere, Læsø Fiskeindustri, har med bestyrelsesformand Gregers Jacobsen siden starten af janaur måned, været på udkig efter en ny direktør, som afløser for Svend Larsen, der har været sygemeldt i en periode.

Svend Larsen har været en del af virksomheden siden 2003, hvor han for tre år siden, i marts måned 2017, efterfulgte Søren Larsen, der på det tidspunkt valgte at på på pension efter 25 års tro tjeneste hos Læsø Fiskeindustri

Desværre må Læsø Fiskeindustri den 1.april sige farvel til Svend Larsen, der har valgt at stoppe efter eget ønske. Bestyrelsen skriver i pressemeddelelsen, at man  kan kun udtrykke en meget stor tak til Svend for veludført arbejde, og ønske ham det allerbedste for fremtiden til Svend og hans familie.

jomfruhummer

Udover Lasse Dahl Pedersen vil Bjarne Kronborg indgå i den fremtidige direktion som økonomichef, efter i de sidste 6 mdr. har løftet opgaven som fungerende adm. direktør.

Den nye direktør Lasse Dahl Pedersen glæder sig til opgaven og siger i en kommentar, »Jeg ser frem til at møde medarbejdere samt ledere og tage hul på de nye udfordringer.« Og udfordringerne er der, for med afdelinger både i Frederikshavn og Skagen og et mål for det skotske datterselskab, der står overfor at blive endnu mere integreret i det danske selskab, skal den kommende direktør også varetage opgaven med en aktiv og udadvendt rolle overfor både kunder og leverandører samt samarbejdspartnere.

Skriv et svar