Nu er vi for alvor konkurrencedygtig i Kina

Nu er vi for alvor konkurrencedygtig i Kina

Efter fusionen med Vedde AS har vi både fået mere opmærksomhed, mere power og bedre leveringsmuligheder i Kina.
Det er, hvad TripleNine’s development manager, Yanqi Zhang Larsen, har erfaret – både direkte fra såvel nuværende som potentielle kunder i Kina og blandt deltagerne i IFFO’s kongres i Tyrkiet i begyndelsen af november måned.

“Nyheden blev jo kendt i Kina, samtidig med at den blev udsendt til vore øvrige kunder og samarbejdspartnere over hele verden. Det blev i høj grad værdsat, og jeg har fået mange positive tilbagemeldinger fra både nuværende og måske potentielle kunder og samarbejdspartnere i den forbindelse,” siger hun.

“De siger samstemmende, at de er glade for, at vi nu er blevet så store og stærke, at vi for alvor kan gøre os gældende på det enorme kinesiske marked og nu kan levere de store mængder fiskemel, som kineserne har brug for,” tilføjer Yanqi Zhang Larsen.

Kina mangler fiskemel
“Hidtil har prisen på TripleNine’s fiskemel med højt proteinindhold været forholdsvis høj på det kinesiske marked. Men for kort tid siden fik Peru beskåret deres kvote ned til 81.000 tons, og det presser selvfølgelig verdensmarkedspriserne op. Og da lagrene i Kina er i bund, så er der mange i Kina, der gerne vil købe – også til den højere pris, som TripleNine kan levere højkvalitets mel til,” forklarer Yanqi Zhang Larsen.

“Da man så netop har hørt positivt nyt fra TripleNine omkring fusionen, så betyder det, at jeg får rigtig mange henvendelser fra kinesiske købere lige for tiden,” siger hun. “At dollarkursen for øjeblikket også er positiv for os, gør bare, at vi er nu for alvor er konkurrencedygtig på det kinesiske marked.”

“På basis af denne gunstige situation for os forventer jeg en stor stigning i salget af fiskemel til Kina i 2013,” slutter Yanqi Zhang Larsen.

Kilde: TripleNine
FiskerForum.com