Norsk kronprins deltager i åbningen af Aqua Nor 2017

Norsk kronprins deltager i åbningen af Aqua Nor 2017

Hans Kongelige Højhed Kronprins Haakon vil være tilstede ved den officielle åbning af Aqua Nor 2017 i Trondheim tirsdag den 15. august 2017 klokken 10:30.

Her står Fiskeriminister Per Sandberg for den ofecielle åbning, hvor Rita Ottervik fra Trondheim og formanden for Stiftelsen Nor-Fishing, Liv Holmefjord, holde ligeledes indlæg i forlængelsen af åbningen.

Royal støtte til de norske fiskerimesser

Det norske Kongehus viser sædvanligvis sin støtte til de norske fiskerimesser, som Nor-Fishing og Aqua Nor. Helt siden Kong Olav åbnede den aller første fiskeriudstilling i 1960, har Kongehuset velvillig stillet op på fiskerimessene, faktisk er hele 19 messer, ud af 45 ialt, blevet åbnet af medlemmer af det norske Kongehus. Det er fjerde gang den norske Kronprins Haakon er til stede når fiskerimessen åbnes i Trondheim.

Den norske fiskerimesse Aqua Nor er verdens største messe for havbrugsteknologi, hvor nutidens og fremtidens fiskeriudfordringer præsenteres. En messe der tiltrækker over 20.000 besøgende fra mere end 70 lande, hvilket gør messen til én af de vigtigste fiskerimesser internationalt overhovedet.