Nordsøtrawl udvikler nyt flyde-trawl

Nordsøtrawl udvikler nyt flyde-trawl

På havnearealet i Thyborøn, breder Nordsøtrawl det 1216 meter silde og makrel flydetrawl til den nye ”Astrid”, sig ud over hele havneområdet.

Hurtigt og dygtigt arbejder de ansatte ved trawlfirmaet på kajen med at få samlet trawlet, så trawlet som planlagt kan blive kørt til Skagen torsdag den 3. juli.

Væsentlige ændringer i flydetrawlet

Det nye flydetrawl er da også ændret noget på nogle væsentlige punkter. Trawlet er lavet med Hexa masker i Helix selvspreder materiale, både i over- og side-panelerne.

Desuden benyttes Warps til hoved- og side-liner. Under panelet er der endvidere lavet almindelige diamant masker og Danline, da holdbarheden derved øges, når de trykker den på bunden. Agter nettet er ligeledes ændret, så vandgennemstrømningen er forbedret.

Vi håndterer trawl i alle længder og størrelser

Opgaven har været spændende og viser at vi ved Nordsøtrawl kan håndterer trawl i alle længder og størrelser, fortæller Flemming Ruby til FiskerForum. Det har samtidig været tilfredsstillende for det vestjyske trawlfirma, at leverer til nybygningen ”Astrid”, som netop i disse dage leveres fra Karstensens Skibsværft i Skagen til familie Johansson.

Nordsøtrawl er en af Danmarks ledende design og producenter af trawl og udstyr i meget høj kvalitet. Det vestjyske firma er kendt viden om, for hurtig og pålidelig service samt fagligt dygtige medarbejdere, der leverer til tiden. 

FiskerForum.com