Nordjyllands Beredsskab slukkede kutterbrand ved Agger værft

Nordjyllands Beredsskab slukkede kutterbrand ved Agger værft

Tidligt fredag morgen, måtte Nordjyllands Beredsskab haste ud til Agger Værfts beddingsanlæg, hvor en kutter var trukket op og af uforklarlige årsager var i brand, med ild og røg ud af et Lukaf ombord. En lynhurtig indsats af det lokale brændvæsen, fik hurtigt stoppet branden i at brede sig.

Det var en kutter på beddingsanlægget ved Agger Værft der fredag morgen var brand i

Kutteren, der lå på bedding, fik fuldstændigt ødelagt sit forskibs-lukaf, mens resten af kutteren blev reddet og der skete ikke yderligere skade på skibet. Der var heller ingen personskade i forbindelse med branden, fortæller indsatsleder Lars Enevoldsen fra Nordjyllands beredskab.

Han fortalte videre, at alarmen lød med en melding om ild på en kutter, der lå på bedding ved værftet i Agger. Da vi kommer frem, kan vi konstatere, at der er ild helt fremme forskibs, i det lille rum hvor besætningen har deres køjer.

En hurtig indsats fra nordjyllands beredskab fik sat en stopper for branden ombord

Besætningen havde selv forsøgt at slukke ilden med alle tilrådighedværende midler, men ilden havde for godt fat og forreste lukaf var da også mere eller mindre udbrændt, da brændvæsnet nåede frem og fik startet slukningen, forklarer den nordjyske indsatsleder til Nordjyske.

Istedet blev opgaven overtaget af folkene fra beredskabet, og de fik hurtigt ilden under kontrol, så den ikke blussende op igen.

Brandårsagen er endnu ikke kendt.