Niels Bilde DanFish 2013

Niels Bilde DanFish 2013

Vildt fiskeri er synonymt med Niels Bilde og fiskere der med hurtige og letgående både, kun fisker der hvor man bliver udfordret.

På DanFish 2013 udstillede Niels sin båd, en dansk designet og fabrikeret Poca 600 med en 150 HK Selva Killer whale. En båd type der fortrinsvis sælges til det barske og voldsomme grønlandske kystfiskeri og som derfor er forstærket væsentligt for at imødegå naturens kræfter her.

Snakken med FiskerForum.com kom dog hurtigt hurtigt ind på Bildes sidste tur, som var gået fra Hanstholm op til kanten ved norske renden. De havde været fremme ved syv tiden om morgenen, og med ombord var Klaus Kaad, der kun lige havde fået sin trolle-stang dyppet, før han begyndte at brokke sig over bundbid. Det viste sig dog at være et lidt andet bundbid end besætningen havde forestillet sig. Det viste sig at være en 19 kg stor havtaske, så med den start gik fiskeriet for alvor igang.

På turen fangede de over 7 forskellige arter, alle mellem 6 og 10 kg – turen var på 89 sømil og der blev brugt 130 liter benzin. En kanon tur i følge Niels Bilde, som man kan se det her på videoen nedenfor.

FiskerForum.com