Ministerbesøg hos Bredgaard Boats i Rødby

Ministerbesøg hos Bredgaard Boats i Rødby

Det var en noget imponeret Fiskeriminister der mandag var på virksomhedsbesøg på Lolland Falster, hvor der udover besøget på den gamle hovedgård Knuthenborg, lidt nord for Maribo også blev tid til besøg hos glasfiberværftet Bredgaard Boats i Rødby.

Særligt sidstnævnte besøg fik ministeren Mogens Jensen i rosende ord overfor pressen at forklarer, at netop Bredgaard Boats er en super vigtig del af dansk industri. Ministeren sagde videre, »for med Bredgaard kan vi levere skibe til eget brug til fiskeriet i Danmark, men altså også i en kvalitet og en finish, der kan konkurrerer, så bådene kan eksporteres til Grønland og andre lande i verden,« sluttede Mogens Jensen der var begejstret over hvad firmaet kunne præsterer i den lille købstad og havneby på Lolland.

Fiskeriministeren havde følgeskab af Jenny N. Braat der er adm. direktør for Danske Maritime og som havde fotograf med på videoen her nedenfor.

MINISTERBESØG HOS BREDGAARD BOATS

MINISTERBESØG HOS BREDGAARD BOATS Mandag den 6. januar havde vi besøg af Mogens Jensen, Minister for Fødevarer og Fiskeri. Besøget har efterladt et stort indtryk hos ministeren, der er imponeret over kvaliteten og funktionerne på vores skibe og at det samtidig er en eksportvare til mange lande. Ministeren var sammen en række andre lands- og lokalpolitikere på virksomhedstur hos Knuthenborg Safaripark, Seimei og Bredgaard Boats. I forbindelse med ministerbesøget havde vi også Jenny N. Braat, direktør for Danske Maritime med os. Tak til Danske Maritime for videoen.

Gepostet von Bredgaard Boats am Dienstag, 7. Januar 2020