Minister-afbud: Hvad kan næsten være vigtigere end Ministerens eget ansvarsområde
Medlemsmødet er udsat og er flyttet til fredag den 31. januar 2020 kl. 09.00 i Aalborg Kultur & Kongres Center

Minister-afbud: Hvad kan næsten være vigtigere end Ministerens eget ansvarsområde

Ærgrelsen blandt fiskerne er mærkbar over aflysningen af det stort anlagte medlemsmøde på fredag den 17. janaur 2020i Aalborg, og som nu istedet er flyttet til fredag den 31. januar 2020.

Flere kommentarer fra fiskerne, giver da også luft for manges frustrationer over aflysningen, der ellers blev set som Fiskeriministeren Mogens Jensen’s chance for i fuld åbenhed og med erhvervet selv, at kunne diskutere og få afklaret, hvorfor et helt erhverv på denne urimelige måde skal miskrediteres, diskriminieres og kriminaliseres groft, for at tilgodese nogle få embedsfolk og biologer’s mistro. Mistro der trods årelange undersøgelser og målinger samt kamera-dokumentation stadig fastholder, at man ikke ved nok. Hvad om man tog lidt hensyn til de fiskere, der som alle andre danskere på deres arbejdspladser, ikke ønsker 24/7 overvågning. Der er fiskerne nok ikke så meget anderledes end resten af den danske befolkning.

Medlemsmødet er udsat og flyttet til fredag den 31. januar 2020 kl. 09.00 i Aalborg Kultur & Kongres Center. Husk tilmelding på mk@dkfisk.dk

Sammenholdet blandt fiskerene er åbenbart det helt store politiske mareridt for Socialdemokratiet. En sjældent set enighed blandt fiskerene, der syntes at kameraovervågning både er et ulovligt indgreb i privatsfæren og en helt klar overtrædelse af EDPB’s nye retningslinjer for kameraovervågning, har fået fiskerne til samlet at sige, »Nej til kamera-overvågning og nu er nok nok!

Det har åbenbart fået fiskeriministeren til at ryste lidt på hånden og bede om udsættelse af mødet. Ministerens andre gøremål er åbenbart vigtigere, som når ministeren takker ja til en mediebegivenheden med opsætning af ministeriets økologiske juletræ på Slotsholmen eller til at åbne et elefantanlæg i Knuthenborg Safaripark til fire pensionerede cirkuselefanter eller stå skoleret til Folketingets kritik om en central klima-regnefejl, som de blå partier også gerne havde set havde udløst en næse til ministeren. Så som det tydeligt kan ses, så kan prioriteringerne forekomme tilfældige og ikke altid følge, én for mange logisk og måske også for mange én mere virkeligsnær og prioriteret dagsorden samt planlægning.

Aflysningen har fået flere til tasterne og indtrykket af, »at gassen er lukket ud af ballonen« syntes nærmest tværtimod – flere melder sig nu ind i kampen mod kameraovervågningen.

Vel mødt i Aalborg Kongres og Kulturcenter fredag den 31. janaur 2020 klokken 09.00 hvor Fiskeriministeren vil møde nogle velforberedte fiskere – der alle syntes at »nu er nok nok !«