Matchmaking på DanFish International 2019
Matchmaking-begivenheden på DanFish 2019 er en fantastisk platform til at møde udstillere og besøgende ansigt til ansigt med muligheden for at diskutere ideer og samarbejdsmuligheder

Matchmaking på DanFish International 2019

Matchmaking er den ideelle mulighed for deltagende virksomheder, organisationer og viden- og uddannelsesinstitutioner, til at identificere potentielle samarbejds- og forretnings-partnere, eller som bare har et ønske at lære mere om den nyeste teknologi og know-how inden for fiskeri-, fiskeforarbejdnings- eller fiskeopdrætsbranchen.

Arrangementet er gratis og finder sted torsdag 10. oktober 2019.

Baseret på de registrerede firmaprofiler har udstillere og besøgende mulighed for at booke en-til-en-møder på 20 minutters varighed.

Før begivenheden finder sted, har deltagerne hver valgt, hvilke firmaprofiler og virksomheder de er interesseret i og vil på baggrund af dem modtage en personlig mødeplan. Registrering er nødvendig, når du ønsker at deltage.

Tilmeld dig her

Matchmaking-begivenheden er en fantastisk platform til at møde udstillere og besøgende ansigt til ansigt med muligheden for at diskutere ideer og samarbejdsmuligheder. Der vil være mulighed for at møde ca. 300 internationalle udstillere og opdaterer sig på alt fra, trawl, net, reb, ledninger, motorer, marineelektronik og navigations- og kommunikationsudstyr samt transportbånd og redningsudstyr m.m.

Som deltager kan man på DanFish 2019 vurdere hele markedet for fiskeredskaber og netværk med repræsentanter fra hele fiskerisektoren. Derudover har man mulighed for at få adgang til nyttig viden om nye teknikker og processer på en række autoritative gratis seminarer.