Masser af aktiviteter på Nor-Fishing

Masser af aktiviteter på Nor-Fishing

Dette års Nor-Fishing har fuld fart på aktiviteterne og ekstra mange tilbud til de besøgende.

Med næsten 60 seminarer og foredrag samt debatter og præsentationer, slår den norske fiskerimesse tidligere års messer. Tilbudene, som for de flestes vedkommende er gratis at deltage i, bidrager til at holde de besøgende fagligt opdateret og har en bred vifte af foredragsholdere og debatører, en skøn blanding fra de faglige organisationer og udstillere til institutter samt forskere.

Her dagen før messen slutter, melder flere udstillere da også om rigtig god interesse med mange besøgende og stemningen er i top. Trondheim Fiskerimessen er med sine 550 udstillere fra 25 forskellige land, også større end tidligere.

På Messens førstedag blev den norske messe officielt åbnet af den norske Fiskeriminister Per Sandberg, en time efter dørene blev åbnet og folk begyndte at strømme ind. Besøgstallet har i messens første dage været meget stabile og lever helt op til arrangørenes forventninger.

Som sædvanligt under Nor-Fishing, har vejrguderne også vist sig fra sin bedste side, med fuld sol fra en skyfri himmel siden åbningsdagen.