Kvalitetsjolle bygget til grønlandske forhold

Kvalitetsjolle bygget til grønlandske forhold

Det danske værft i Rødby, Bredgaard Bådeværft Aps, har bygget den meget anmelderroste erhvervsjolle NORMAR 600.

Den åbne erhversjolle NORMAR 600 er beregnet til forholdene i Grønland, men den leveres også i Danmark. Byggematerialet er isforstærket, længden er 6 meter, bredden 2,5 meter.

Motorstørrelsen er på 300 HK, maksimumfarten er 39 knob og med en lasteevne på 2500 kg er NORMAR 600 en ganske rummelig jolle. Den har et bredt arbejdsdæk lavet i en kraftig konstruktion. Desuden er der en sovekabine, der kan tages af.

Med båden følger en masse udstyr som fx styrepult med vindskærm. Derudover kan der tages hensyn til egne ønsker om ekstra udstyr. Prisen er 440.000 kr., hvis NORMAR 600 skal leveres sejlklar i Danmark med en 300 HK Suzuki 4 takts motor.

NORMAR 700, som er samme type, kan ses i Nuuk og kan prøvesejles efter nærmere aftale.

NORMAR Consult

Firmaet startede tilbage i marts 2002 i Danmark og har sidenhen flyttet aktiviterne tilbage i oktober 2013 og har nu etableret sig i Nuuk. Normar Consult laver forslag til udformning / design af både i tæt kontakt med kunderne og vil efterfølgende også indhente tilbud fra forskellige værfter. Normar Consult formidler levering af komplette nybygninger med en konkurrencedygtig pris og til en fast leveringstid.

Kilde: FB Normar Consult FiskerForum.dk