Havnechef fritaget for tjeneste
Havnechef og Overfartsleder i Holstebro-Struer Havn, Søren Adsersen er blevet fritaget for tjeneste for mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen.

Havnechef fritaget for tjeneste

Det skriver TV MidtVest, at Havnechef og Overfartsleder i Holstebro-Struer Havn, Søren Adsersen er blevet fritaget for tjeneste for mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen. Midt- og Vestjyllands Politi er sat på sagen.

Det er den anden større sag om uregelmæssigheder i den kommunale forvaltning, som Struer Kommune nu er udsat for. Sidst var det svindelsagen om kommunaldirektøren Mads Gammelmark, der nu er sigtet for mandatsvig og nu sagen om Havne- og Maritime chef ved Holstebro – Struer Havn, Søren Adsersen, der dagligt havde ansvaret for den maritim service på den kommunalt ejet Havn.

Fritagelsen af den Maritime chef sker på baggrund af mistanker om uretmæssigheder i ansættelsen. Det har ikke været muligt at få noget mere konkret om sagen, udover at man i en periode har gennemgået en række elementer angående Søren Adsersen. Men her stopper informationen også, da der er tale om en personalesag for kommunen. Søren Adsersen har siden 2016 bestredet jobbet som Maritim chef ved Havnen.