HavFriskFisk.dk kvalitetsmærket på restaurantdør

HavFriskFisk.dk kvalitetsmærket på restaurantdør

Nu skilter restauranter med at der serveres HavFrisk fangede Fisk på fordøren, således kunderne orienteres at fisken er købt af en godkendt HavFriskFisk.dk fisker.
På restaurant Bryghuset i Svaneke blev fisker Claus S. Hansen og familie, de første til at besøge og opleve det lokale bryghus med HavFriskFiske logoet siddende ude på døren. Et logo som signalere til de forbigående, at her serveres der lokale friske fisk, hentet ind direkte fra Østersøen og ind på tallerknen.

For det andet, er det ikke hverdag Claus S. Hansen med familie, går i byen for at spise egne fisk. Men for at følge op på konceptet, fra hav til bord, ville Claus S. Hansen ved selvsyn, ind og være gæst til et menukort, der for fiskens vedkommende, var fisk Claus Hansen selv havde fanget og leveret til restauranten.

Selvom det gamle bryghus ligger i en ældre firlængede gård fra 1750, smagfuldt indrettet og med en stemning af old time, giver huset sin helt egen og meget specielle atmosfære, som det gammel bryghus emmer af, følger restauranten trods sin alder, alligevel godt med på det sidste nye på Bornholm, hvor HavFriskFisk.dk. blev introduceret for kun godt et halvt år siden.

Med en frisk servitrice, der med en god betjening, serverede fisker-Hansens egne frisk fangede fisk, garneret med årstidens sunde grøntsager og med en blød cremede urte sovs til den sprøde og velsmagende torsk, var det en yderst vellykkede aften for Claus S. Hansen og familie, og det er ikke sidste gang restaurant Bryghuset får besøg af familien.

FiskerForum.com