Hampiðjan overtager Fjarðanet og samler aktiviteterne

Hampiðjan overtager Fjarðanet og samler aktiviteterne

Hampiðjan har her på årets sidste dag indgået aftale om overtagelsen af R03;R03;hele aktieportefølgen i R03;R03;datterselskabet Fjarðanet. Baggrunden for overtagelsen er at samle alle Hampidjans aktiviteter i Island på en enkelt lokation.

Fjarðanet bliver kommer således ind under Hampidjan Island, og de af Hampidjans forretningsområder der vedrør fiskeredskaber og salg og service på Island, kommer nu ind under denne nye enhed på Island.

»Ændringerne giver fremtidigt et knivskarpt fokus på salget samt en langt bedre og mere sammenhængende service overfor virksomhedens islandske kunder. Oveni R03;R03;disse ændringer vil der også være en langt klarere adskillelse mellem salg af fiskeudstyr og salg af redskaber, som det er tilfældet Hampiðjans øvrige besiddelser i andre dele af verden.« Siger Hjörtur Erlendsson, CEO for Hampidjan Group.

Ændringerne er trådt i kraft tirsdag den 1. januar 2019.

Efter sammenlægningen vil Hampiðjan have fem steder udsalgssteder på Island; Reykjavík, Vestmanøerne, Neskaupstaður, Akureyri og Ísafjörður. Sammenlagt vil Hampiðjan Island herefter råde over mere end 63 ansatte i virksomhederne.

Hampiðjans nuværende direktør for salg og marketing, Jón Oddur Davíðsson overtager posten som daglig leder for det nye selskab med Árni Skúlason som produktionschef. Jón Einar Marteinsson vil styre østkystgrenen, Hermann Gudmundsson bliver filialchefen i Akureyri og Snorri Sigurhjartarson bliver filialchefen i Ísafjörður.

Kilde: Hampidjan FiskerForum.dk