Granly Diesel er nu dansk distributør af Beta Marine

Granly Diesel er nu dansk distributør af Beta Marine

Efter nogle års fravær på det danske marked, er dieselmotorer fra Beta Marine tilbage. Det sker, efter at Granly Diesel i Esbjerg nu har overtaget distributionen i Danmark og Grønland.

Der er tale om robuste, velkendte motorer fra japanske Kubota, som er tilpasset maritim brug af Beta Marine i UK. Programmet spænder fra 10 heste op til 150 heste, og er derfor særdeles velegnet til mindre fartøjer og fiskekuttere, joller, lyst- og sejlbåde.

»Der er tale om en velafprøvet, meget pålidelig og bundsolid motortype, som indeholder de bedste traditioner indenfor japansk fremstilling af dieselmotorer. Motorerne er ikke peppet op på nogen måde ved tilpasning til maritime behov. Beta Marine passer godt ind i vores eksisterende portefølje af Cummins motorer, som typisk har en betydeligt højere ydelse – nu helt op til 4000 heste,« siger Preben Vogt, vicedirektør hos Granly Diesel.

Stor interesse

Beta Marine er et kendt produkt blandt især lyst- og fritidssejlere. Og nyheden om, at mærket nu er tilbage i Danmark, er blevet hilst velkommen:

»Interessen for Beta Marine kunne vi tydeligt mærke på Boatshow i Fredericia tidligere i marts. Vi er meget optimistiske, og tror, at efterspørgslen i Danmark bliver god,« siger Preben Vogt videre.

»Vi er nu på udkig efter interesserede forhandlere af Beta Marine i Danmark,« slutter Preben Vogt.