Forbedret logistik øger sammenhængskraften mellem landene

Forbedret logistik øger sammenhængskraften mellem landene

Rederiet CLdN øger nu frekvensen på Hirtshals og føjer Rotterdam til transportnettet. Efter at have sejlet på Hirtshals Havn i otte måneder, vælger rederiet CLdN nu at styrke ruten mellem Zeebrugge og Hirtshals, samtidig med at de åbner en rute mellem Rotterdam og Hirtshals.
Med udvidelsen af CLdN’s trafik på Hirtshals Havn bliver der nu direkte sejlads i begge retninger mellem Göteborg og Hirtshals, og Hirtshals og Benelux.

Ved hjælp af forbedringen af ruten og den højere frekvens mellem Hirtshals og Benelux er CLdN med til at efterkomme de løsninger, som transportmarkedet efterspørger. Ankomst- og afgangstider i Hirtshals giver en god sammenhæng med Color Lines og Fjord Lines transport til Norge og Smyril Lines transport til de nordatlantiske destinationer.

Den højere frekvens på Hirtshals Havn giver CLdN et eftertragtet produkt at tilbyde transportbranchen og erhvervssektorerne i Skandinavien og det vestlige Europa. Forbindelserne ud af Hirtshals til både Zeebrugge og Rotterdam giver et effektiv transporttilbud mellem Norge, Sverige, Nordjylland, Færøerne og Island, og Benelux, Storbritannien, Frankrig, Portugal og Spanien, idet CLdN har ruter videre fra Zeebrugge og Rotterdam langs Europas vestkyst.

Den nye rute giver nordjysk erhvervsliv flere, hurtigere og mere effektive transportmuligheder til en lang række destinationer i det vestlige Europa. Samtidig bliver Hirtshals et vestskandinavisk omdrejningspunkt for ro/ro- og containertrafik.