Flere russiske ordre til norske Rapp Marine

Flere russiske ordre til norske Rapp Marine

Alene i år har norske Rapp Marine leveret dæksudstyr til ikke mindre end 7 russiske fartøjer.

Samhandlen og samarbejdet med russiske fiskere har stået på siden sovjettiden og handlen ser ud til at være inde i en god periode, for alene indenfor det sidste år, har Rapp Marine indgået kontrakter om levering af dæksmaskineri til syv russiske fiskefartøjer.

Nyeste kontrakt med Rusland

»Vi er meget stolte over at kunne meddele, at vi til én og samme kunde i Rusland, Murmanseld2, skal levere udstyr til fire fabrikstrawlere. Trawlerne skal bygges på LCS Leningrad Shipyard »Pella« i Sct. Petersborg, og er designet af det norske designfirma Cramaco AS i Tromsø i Norge.

Tre identiske fartøjer

Efter Murmanseld2-kontrakten i sommers, kunne Rapp Marine atter informerer ud om endnu en leveranse af komplet dæksmaskineri til tre fuldstændig ens russiske fartøjer. Fartøjer som er rigget til trawl, snurrevod og snurpe. Rederiet der har bestilt de tre trawlere, er VI Lenin Collective Farm Fishing og det bliver det russiske værft Yantar JSC der skal bygge skibene.

Norske Skipskompetanse AS står for kvalitetsdesignet af disse tre moderne og højmoderne samt effektive SK 3101R fartøjer. Der afholdes allerede i denne uge overlevering af det første af tre fartøjer, ved en mindre ceremoni på værftet Yantar i Kaliningrad.

Hundrede års erfaring

Rapp Marine har lang erfaring med arbejder samt installationer af udstyr og udrustning, på mere end 1500 fartøjer over hele verden. »Vores kunder stiler store krav til både service- og vedligeholdelse af udstyret, hvilket er et særdeles godt salgsargument, når der konkurreres om nye projekter. Rapp Marine har virksomheder i USA og Storbritannien samt service- og agentnetværk i alle andre relevante regioner.

Med nye ordre i bogen, vokser Rapp Marines portefølge indenfor fiskeri og forskning over hele verden, inklusive Rusland.

Rapp Marine Group

  • Ejes af PE-selskapet Nord Kapitalforvaltning AS.
  • Rapp Marine Group er en global leverandør af avanceret og innovative løsninger til elektrisk og hydraulisk dæksmaskineri til fiskeri, forskning, offshore og arbejdsbåde.
  • Rapp Marine Group er i dag en af verdens største leverandører af dæksmaskineri for fiskefartøjer og alle typer forskningsskibe.
  • Selskabet åbnede nyt, moderne mekanisk værksted i Serbien tilbage i 2014.
  • Hovedkontoret, med ledelse, ingeniør og beregningsarbejde samt projektledelse, salgs- og markedting samt øvrige

    stabsfunktioner er beliggende i Bodø. Ud over dette er selskabet repræsenteret med betydelige afdelinger i henholdsvis USA og UK, samt med et omfattende service- og agentnetværk i alle andre relevante regioner.