Fjordfisker køler fisken

Fjordfisker køler fisken

Det er den foretagsomme og meget aktive fjordfisker Brian Søgaard Andersen fra Bork Havn, der nu udvider forretningen, til udover kutteren RI 54 Lene, til nu også at blive mobil med en ny kølebil til udbringning af fisk direkte til kunderne.

Formålet med at udbygge forretningen med en kølebil, er helt i tråd med Fjordfiskerens målsætning om friske fisk til kunderne. I det hele taget er kvaliteten af fisken til kunderne meget vigtig. Lige fra fisken hentes op fra garnene sprællevende, med klare øjne og røde gæller, til den lægges på is i kutteren og straks efter landingen ender i kølebilen Briansfisk.dk. Derfra køres den direkte ud til kunderne, som har bestilt i forvejen. ”På den måde får mine kunder også den helt rigtige råvare til deres madlavning og oplevelsen af, hvorledes en fisk der bliver behandlet ordentligt og nænsomt, kommer tilbage med en fantastisk smagsoplevelse senere efter madlavningen og serveringen,” forklarer Bork fiskeren til FiskerForum.

Ferske fisk leveres nedkølet for optimal kvalitet

Den nye Ford vare- og kølevogn, der er blevet til i samarbejde med Dan-Cool på Fyn, er udstyret efter alle kunstens regler. Fjordfiskeren har valgt firmaet der er eksperter og specialister i opbygningen af mindre kølebiler, og som har årelang erfaring i at sørge for at vognen altid holder den rigtige temperatur inde, selv når solen står allerhøjest på himlen og varmer allermest.

Fjordfiskeren har med den store investering, en klippefast tro på fiskerierhvervet nok skal overleve det bureaukratiske og overkontroleret fiskeri vi kender i dag. Blot der tænkes nyt og gerne i ting, som gør det både lettere og nemmere for kunderne, at få den rigtige råvare serveret på den rigtige måde. Det er efter Brian Søgaard Andersens mening den vigtigste udfordring, man som fisker skal løse, for at overleve.

Den rolige Fjordhavn i Bork, har nu fået en ekstra service til de mange lokale kunder, som med både private forbrugere samt købmænd, institutioner, skoler, plejehjem og virksomheder, nu alle er sikret den rigtige temperatur og dermed også kvalitet på fisken, når den leveres af Briansfisk.dk.

Konceptet med HavFriskFisk.dk, har været en stor succes for fjordfiskeren Brian Søgaard Andersen og forventningerne er om endnu større, når først kølebilen Briansfisk.dk, rigtigt kommer ud at køre i denne uge lige inden valget.

FiskerForum.com