Fiskeviden.dk indbyder til onsdagsbar i Hirtshals – tag en gæst med.

Fiskeviden.dk indbyder til onsdagsbar i Hirtshals – tag en gæst med.

Onsdag den 14. marts 2012 kl. 12.30 til 14.00, byder Fiskeviden.dk endnu en gang til Onsdagsbar i Hirtshals.
Denne gang foregår det hos Nordsøen Forskerpark og som noget nyt er der åbnet mulighed for at tage andre med, som I mener kunne få udbytte af arrangementet – også gerne uden for fiskebranchen !

For at skabe yderligere fokus på nogle af de øvrige regionale værktøjer, som I alle har adgang til i forbindelse med projektudvikling, værdiskabelse etc., har vi denne gang allieret os med Lars Hedegaard, Fiskeri LAG Nord. Og Steen Hjulskov, Hjørring Erhvervscenter

Fiskeri LAG Nords mål er at fremme initiativer, der sikrer aktivitet og bæredygtig udvikling i såvel nuværende som tidligere fiskeriafhængige områder. – Et af indsatsområderne er Fiskerikultur og erhverv.

Lars Hedegaard vil give en introduktion til LAG’en – hvad kan den bruges til, og ikke mindst hvordan bruger vi den bedst muligt.

Hjørring Erhvervscenters udviklingsindsats i Hirtshals sætter fokus på opgaver, som skal skabe vækst ud over den organiske vækst i de eksisterende virksomheder og den generelle iværksættervækst.

Steen Hjulskov vil kort fortælle om baggrunden for placeringen i Hirtshals – hvad kan områdets virksomheder bruge det til, hvad er i gang og hvor skal vi hen?

Som altid byder vi på en uformel snak og en snitte, så vi håber, at rigtig mange af jer har mulighed for at lægge vejen forbi.

Vi ses.

PS – tilmelding er ikke nødvendigt, men altid rart at få på info@fiskeviden.dk