Fiskeristyrelsen søger Faglig Leder

Fiskeristyrelsen søger Faglig Leder

I en jobannonce på Altinget.dk, søger Fiskerikontrolkontoret en faglig leder. Så trives du med et stort driftsansvar, så har du her en unik mulighed for at være med til at skabe rammerne for dit job, hvor du får stor indflydelse og mulighed for at præge udviklingen samt deltage i internationale beslutningsfora.

Styrelsen ønsker styrket ledelseskraft

Implementeringen af styrelsens strategi kræver mere ledelseskraft, og du vil være den, der bistår kontorchefen i den overordnede tilrettelæggelse og den daglige drift af dele af kontorets virke. Du skal derfor være indstillet på at påtage dig et stort ansvar og være indstillet på at handle på vegne af kontorchefen, når denne er optaget af andre opgaver. Du kan forvente et tæt samarbejde med chefen og f.eks. at skulle godkende sager til direktionen på hans vegne. Dit ansvarsområde bliver bla. faglig ledelse af medarbejdere, der træffer fiskerifaglige afgørelser, implementering af nye regler om kontrol og erhvervets regulering, håndtering af ministersager samt eventuelt udvikling af nye politiske initiativer i samarbejde med departementet.

Forvaltningsstærk jurist eller økonom med smag for det politiske. Med en relevant kandidatuddannelse og stærke forvaltningskompetencer samt en solid erfaring med minister- og departementsbetjening.

Styrelsen lægger endvidere vægt på at ansøgeren har gode analytiske kompetencer og hurtigt evner effektivt at sætte sig ind i komplekse problemstillinger.

Du brænder for at udvikle styrelsen og dig selv som leder.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen, som er en fuldtidsstilling, er ledig til besættelse pr. 1. januar 2019 eller hurtigst muligt. Ansættelse, vil afhængig af kvalifikationer, ske som seniorkonsulent i henhold til gældende overenskomst mellem Akademikernes Centralorganisation og Finansministeriet.

Ansættelsesområdet er Fiskeristyrelsen, og tjenestested er Nyropsgade 30, 1780 København V.

Ansøgning

Søg online ved at trykke på "SØG JOB" nederst i jobopslaget. Din ansøgning med CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse skal være modtaget senest 16. november 2018, kl. 13. 1. samtalerunde forventes at foregå i uge 47. 2. samtalerunde forventes gemmeført i uge 48. Genitor vil bistå med tests i forbindelse med rekrutteringen.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Mikkel Friberg på tlf. 72 18 58 78 eller e-mail mikfri@fiskeristyrelsen.dk.

Du kan læse mere om fiskeristyrelsen

Fiskeristyrelsen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen

Fiskeristyrelsen er en styrelse under Udenrigsministeriet. Styrelsen beskæftiger ca. 235 medarbejdere og omfatter en central del, der består af en afdeling i København og en afdeling i Augustenborg, samt den regionale fiskerikontrol, der består af to inspektorater, et fiskerimonitorerings-center og tre fiskerikontrolskibe. 

Kilde: Fiskeristyrelsen FiskerForum.dk