Fiskeriskolen havde undervisningsministeren på besøg

Fiskeriskolen havde undervisningsministeren på besøg

Fiskeriskolen EUC Nordvest i Thyborøn havde fredag den 13. september fornemt besøg af Minister for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby (V)

Ministeren, der selv er født og opvokset i Nørre Nissum, tæt på Limfjorden og den jyske vestkyst, havde lokalpolitikeren Thomas Danielsen (V) samt borgmester Erik Flyvholm (V) Lemvig Kommune, med rundt på besøget af den vestjyske fiskeriskole.

De lokale og nationale venstre politikere fik en rundvisning på Fiskeriskolen på Ærøvej og i skolens lokaler ved Gåseholm kaj samt et besøg på skolens moderne 24 meter lange undervisningsskib M/S Athene, hvor skibets moderne undervisningsfaciliteter og -lokaler blev vist frem og gennemgået.

Trods den skræmmende og for nogle overtroiske dag, fredag den 13., virkede Ministeren efterfølgende både meget glad og begejstret for gennemgangen samt fremvisningen, som på den korte rundtur og gennemgang, havde sat politikerne ind i hvorledes den vestjyske fiskeriskolen fungerer og praktiserer deres undervisning og kurser. Både overfor elever, men også overfor kursister, der fra tid til anden gæster Fiskeriskolen.